Książka Grzegorza Sobela „Za stołem w Kliczkowie” z autografem autora przedmowy Piotra Bikonta oraz trzydziestoprocentowym rabatem na książkę „Gotuj jak Top Chef” – to nasza nagroda dla tego, kto najciekawiej uzasadni chęć jej posiadania.
Książka Grzegorza Sobela „Za stołem w Kliczkowie” z autografem autora przedmowy Piotra Bikonta oraz trzydziestoprocentowym rabatem na książkę „Gotuj jak Top Chef” – to nasza nagroda dla tego, kto najciekawiej uzasadni chęć jej posiadania.
Z książki dowiecie się co przez wieki w Kliczkowie jedzono i jak jadło przyrządzano. Znajdziecie w niej też przepisy kucharskie z wieków dawnych i niedawnych.
Nagrodę otrzyma (jak to na bobrzanach) ten, kto najciekawiej uzasadni w komentarzy chęć jej posiadania. Komentarze można wpisywać do środy 26 listopada do godziny 8 rano.
Nagrodę ufundował portal Węgliniec24.pl.
Książkę otrzyma pani Monika Ziędalska.
dziękuję :)
Dlaczego? Czytanie i gotowanie to moja
prywatna wyspa na którą udaje się każdego dnia. Z pozytywną zazdrością słucham recenzji, zamykam swój świat na kłódkę,
kupuję bilet w tą jedną stronę…marzę i tęsknię…marzę i czytam….i gotuję :)
Wzruszyć się pięknem obrazu, stracić poczucie czasu
podziwiając zachód słońca w zatoce, zapomnieć o teraźniejszości w labiryncie
uliczek miasteczka, rozpłynąć się w smakach miejscowej kuchni….żyć po
włosku…powolnie smakować życie. Mojej miłości czyli mojemu mężczyźnie
zawdzięczam rozkochanie mnie w smakach.
Doskonale gotuje, zmysły węchu, smaku mają się czym delektować, gubią się w bogactwie aromatów jedzenia. Jego
dania to dzieło sztuki o poruszającym pięknie. Zapierają dech w piersiach.
Gotowanie dla ukochanej osoby to bez wątpienie oznaka miłości, zauroczenie,
szczęście i tęsknota….to jest to co spotyka mnie każdego dnia.
Proszę o kontakt na adres [email protected]
chętnie zasiadłabym za stołem w Kliczkowie, ale zadowolę się również książką, dzięki której będę mogła poznać smak kuchni Borów Dolnośląskich
Może ugotuję coś nowego. A nie tylko schabowy i schabowy. A redaktora zapraszam na spróbowanie.